top of page
Search

QKBN/KCIC tani më e ribrenduar

Updated: Sep 23, 2021

QKBN/KCIC ka krijuar rifreskuar imazhin e saj kështu duke ndryshuar edhe logon e saj gjithashtu duke lansuar edhe uebfaqen e saj të re. Çka do të thotë kjo për organizaten?
QKBN/KCIC lansoi edhe faqen e përditësuar të saj kështu duke përcjellur edhe trendin e ri për digjitalizim të organizatës gjithashtu edhe për të siguruar një shkallë më të lartë të vizibilitetit, transparencës dhe seriozitetit të organizatës.


Faqja e re do të lejojë donatorët, bashkëpunëtorët dhe ndjekësit tonë të jenë gjithmonë të informuar mbi aktivitetet tona. Ndryshimet që do të ndodhin në organizatë, do t'u jap mundësinë të abonohen në mënyrë që të jenë të informuar për më të rejat lidhur me QKBN/KCIC në kohë reale.1 view0 comments

Comments


bottom of page