top of page

Kushtet e Përdorimit

Unë jam seksioni i kushteve të përdorimit. Unë jam një vend i shkëlqyeshëm për të informuar vizitorët tuaj për natyrën e faqes tuaj të internetit dhe mënyrën se si mund të përdoret nga vizitorët. Shtoni detaje të tilla si lloji i informacionit dhe përmbajtjes që publikoni, ose ndonjë veçori shtesë si marrja e pagesave në internet ose mbledhja e -mail për një gazetë.

Transparenca ndihmon në ndërtimin e besimit me vizitorët e faqes suaj të internetit, kështu që merrni kohë për të shkruar një politikë të saktë dhe të detajuar. Përdorni gjuhë të drejtpërdrejtë për të fituar besimin e tyre dhe sigurohuni që ata të vazhdojnë të kthehen në faqen tuaj!

Ne kemi nevojë për mbështetjen tuaj sot!

bottom of page