top of page
Search

MONITORING REPORT ON PROCUREMENT ACTIVITIES

Updated: Oct 18, 2021


Ky raport është hartuar nga grupi i Monitorimit nga Organizatat Joqeveritare nga Rajoni i Gjilanit, me ato që kanë fituar njohuri dhe aftësi praktike përmes punëtorive të mësimit të aplikuar për monitorimin e prokurimeve publike, të organizuara nga Platforma CiviKos e mbështetur nga aktiviteti i Komunave transparente, efektive dhe me përgjegjësi të USAID-it në Kosovë (Ekipi i USAID -it).


Shkarkoni raportin e plotë më poshtë:

Procurement-Monitoring-Report-Gjilan-Civil-Society-Organizations-2019 - ALB
.pdf
Download PDF • 1.05MB

5 views0 comments

コメント


bottom of page